Početak prodaje fiskalnih uređaja

Obavještavam prijatelje, partnere i one koje se ovo tiče da je FISKUS krenuo u konačnu prodaju fiskalnih uređaja. Nakon višemjesečne pripreme, krenuli smo u potpisivanje ugovora sa našim klijentima koji su naš rad pratili cijelo vrijeme, i koji su nam na kraju poklonili svoje povjerenje.

Prodaja kreće sa dva uređaja koja mogu zadovoljiti preko 70% zahtjeva tržišta. To su proizvodi fiskalna kasa Tring Favourite i fiskalni pisač Tring Favourite Plus. Ovi uređaji su prevjereni na tržitu i očekujemo da će raditi bez zastoja. Očekujemo da će vam omogućiti da normalno nastavite raditi svoje poslove.

Naravno da ćemo čim drugi proizvođači objave svoje uređaje i cijene za njih, na traženje tržišta razmotriti dilanje i tih uređaja.

Za sada sa klijentima radimo potpisivanje ugovora o prodaji, servisu i tehničkoj podršci u fiskalizaciji, te popunjavanje ZIF obrazaca. Poslije toga ćemo sa inspektorima Porezne uprave raditi fiskalizaciju uredjaja i isporuku tržištu.

Za prvu grupu fiskalicije, već je vrijeme za potpisivanje ugovora i obrazaca, jer je ostalo još oko 45 dana. Ovim želimo izbjeći gužve u zadnjim danima, kada bismo mogli imati sve kapacitete zauzete.

Želimo vam da u ovoj fiskalizaciji završite posao korektno, bez obzira sa kojim od servisera budete potpisali ugovor.

FISKUS će se sa svoje strane truditi i dalje na tržištu davati stavove i mišljenja za koje vidim da su vam korisni. Dat ćemo sve od sebe da i dalje svakog utorka imate svoj Ezine o laganoj fiskalizaciji (a možda uskoro i o sličnom sadržaju).

Ukoliko nas smatrate vrijednim resursom, pozovite nas i pomoći ćemo i vama da bez problema riješite fiskalizaciju. Vašim prijateljima možete također pomoći preporučujući FISKUS, bez obzira gdje se oni u Federaciji BiH nalazili.

Bez obzira na sve, nastavit ćemo davati vrijedne informacije tržištu sve dokle to bude potrebno.

Za fiskalizaciju bez problema, ZA FISKALIZACIJU JEDNIM KLIKOM.

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946