ODGODE SU ZAVRŠENE-FISKALIZCIJA JE KRENULA!

Federacija je krenula u fiskalizaciju. Prva fiskalizacija je urađena. HOLIDAY INN je prva firma koja izdaje fiskalne račune. 10.12.2010.godine će biti zapamćen kao dan početka fiskalizacije u Federaciji. Prvi fiskalni printer je napisao prvi račun. Prvo dnevno izvješće je poslano Poreznoj upravi. Moje čestitke. 

Znači... Nema više odgoda. Nema više novih rokova. Serveri su spremni. Porezna uprava je potpuno spremna za preuzimanje podataka o prometu poreznih obveznika. Velika većina firmi koje se bave ovim poslom iz neznanja je tvrdila da od toga nema ništa do proljeća!!!

Ipak ima... do kraja ove godine će četvrtina firmi završiti fiskalizaciju. Do kraja zime će vjerojatno približno svi biti fiskalizirani.

Što to znači za nas ostale?

Fiskalizacija kreće, to je sada svima jasno. Sve firme koje budu probile rokove za fiskalizaciju riskiraju sebi veliku štetu koja može nastati. Šteta je ignorirati činjenice koje su tu-očigledne.

Predlažem da fiskalizaciju završite što prije.
Predlažem da se okrenete firmama i pojedincima koje su ovu problematiku proučavali.

Odaberite firme koje su se spremale za fiskalizaciju cijelo proteklo vrijeme.
Odaberite firme koje su sabirale korisno znanje i vještine. ONE SU SIGURNO OSPOSOBLJENE ZA FISKALIZACIJU.
Odaberite firme koje će vam biti od koristi u idućem periodu. BIT ĆE POTREBNO PUNO PAŽNJE POGOTOVO U POČETKU FISAKLIZACIJE.
Odaberite firme koje su vas savjetovale da se umjesto opuštanja pripremate za fiskalizaciju. BILI SU U PRAVU, BIT ĆE VAM DOBRI SAVJETNICI.

Znam da je ovo sve navedeno u suprotnosti sa stavovima gore spomenutih firmi koje su svoje klijente savjetovale da od fiskalizacije neće biti ništa. Mislim da će poreznim obveznicima sada biti jasno ko je ko u fiskalizaciji. Ko je pouzdan savjetnik, a ko neznalica.

Razmislite oko firmi koje su vas do sada savjetovale oko fiskalizacije. Ako su koji slučajem savjetovale da od fiskalizacije neće biti ništa ili da će biti na proljeće, pitanje je koliko su se one same pripremale za fiskalizaciju. Možda biste ipak trebali potražiti druge savjetnike...

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946