INFOS EXPRESS Kompletan Financijsko-Računovodstveni program

INFOS EXPRESS BW

 

Predstavljamo sa ponosom kompletan ERP program INFOS.EXPRESS nastao u strpljivom višegodišnjem radu programerskih inženjera.

 Tri su glavne razlike INFOS EXPRESSA u odnosu na druge kompletirane programe:

 1.Program je pisan sa ciljem da klijentima omogući automatski pristup svojim podacima o poslovanju. Bez obzira kolika neka firma bila mala, ili velika, u INFOS EXPRESSU se nalaze ključni podaci za takvo stanje te firme. Stoga je važno da ti podaci odmah mogu biti vidljivi, i da se na osnovu njih mogu donijeti odluke koje će poboljšavati stanje i povećavati profit. Cilj programa nije samo po sebi da promovira nove programerske alate. Iako je program pisan u najmodernijim programerskim aplikacijama, cilj programa jeste da sluša potrebe klijenata za brzim i svježim informacijama o poslovanju.

2. Jednostavnost korištenja. Tko god je imao prilike susresti se sa bilo kakvim programom do sada, moći će automatski raditi u INFOS EXPRESSU. Sve vrste dokumenata se prave na potpuno identičan način (fakture, profakture, komitenti, artikli, ulazi roba…). Također sve vrste izvještaja se nalaze na istim pozicijama u menijima, zbog čega se ne treba pamtiti gdje se što nalazi.

 

3. Fleksibilnost prema potrebi i rastu klijenata. Bez obzira kakvi ljudi rade na programu, sistem ima specijaliziran izgled za njih (od najosnovnijeg POS izgleda, do pojednostavljenih administratorskih sučelja). Fleksibilnost INFOS EXPRESSA  se sastoji također da može pratiti razvoj klijenata. Pod istim okolnostima ga mogu koristiti mali obrta, pa sve do srednjih firmi. Sve baze podataka se prenose i nadograđuju. Tako da vam ovaj program ne može postati “tijesan”.

INFOS.EXPRESS radi na provjerenom FISKUS sučelju i pouzdanim Microsoft tehnologijama kao Microsoft SQL Server i .NET framework i od početka osmišljen za obradu velikog broja dokumenata.

 

 

PREDNOSTI

Prednosti ovog programa su:

 

Jednostavnost upotrebe (sučelje je uniformno tj. sve funkcije su uvijek na istom mjesti što uveliko korisniku olakšava rad)

Veoma brz pristup informacijama (pretraga postoji na svakom obrascu te olakšava pretragu podataka)

Mogućnost mrežnog rada (Klijent – Server aplikacija, multiuser aplikacija)

Mogućnost eksportovanja podataka u Excel i PDF.

Moderne i savremene razvojne tehnologije (Microsoft .NET Framework 2.0, Microsoft .NET Framework 4.0, Microsoft SQL Server 2008)

Podržanost: Win9x/Me/2000/XP/Vista/Windows 7/Windows 10

 

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946