INFOS EXPRESS Benzinska Crpka

petrolstation

 

Predstavljamo INFOS EXPRESS verziju programa za rad sa benzinskim crpkama. Za firme koje se bave prodajom naftnih derivata uradili smo uvezivanje našeg računovodstvenog sistema INFOS EXPRESS sa sistemom točenja goriva. Radi se o ful verziji INFOS EXPRESS  programa koji omogućava dvosmjernu komunikaciju između točenja goriva i financijsko-računovodstvenog programa. Tako je moguće izvršiti točenje benzina na više mjesta i automatski otkucati fiskalni račun poslije završenog točenja. Također, postoji verzija da se prvo izvrši uplata točenja, pa tek kasnije da korisnik samostalno natoči gorivo. Ovakvo rješenje je dizajnirano prije svega za male benzinske crpke, koje u sklopu svoga posla imaju i prodavnicu i ugostiteljski objek.

FEATURE LISTA

Fakturiranje. Omogućeno kod završetka točenja goriva da se na displeju ekranu programa pokaže iznos natočenog goriva, kao i identifikacija sa kojeg mjesta se točilo gorivo. Automatski obračun TAKSE NAFTNIH DERIVATA.

Zbirno fakturiranje moguće je na kraju mjeseca sabrati sve fakture prema nekom klijentu i na osnovu njih izvršiti pravljene zbirne fakture prema tom klijentu.

Pregled točenja: po danu, po opereteru, po klijentu, po načinu plaćanja. Razduženje smjene i radnika po bilo kojem od ovih kriterija.

 

Na ove karakteristike se veže cjelokupni INFOS EXPRESS program.

 

DODATNE KARAKTERISTIKE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

 

 

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946