INFOS MAP automatizirano knjigovodstvo za obrtnike

retail 3

 

Kao prva softverska ekipa FISKUS je napravio nešto novo u programiranju u BiH. Uspjeli smo napraviti računovodstveni program namijenjen isključivo za obrtnike!

Imate li kojim slučajem obrt? Tada vi računovodstveno posluje po načelu vodjenja knjiga za obrtnike (načelo blagajne)? Do sada su se poslovne knjige takvih poslovnih sistema morale voditi ručno. Bilo je potrebno stalno nošenje podataka računovodji i radilo se o isključivom prepisivanju iz jedne knjige u drugu.

Naša misija je da svojim radom omogućimo jednostavno i brzo poslovanje firmama. Zato smo se odlučili da ovaj proces automatiziramo.

Obrtnicima (STR objekti-prodavnice, SZR-zanatske radnje, agencije, dopunske djelatnosti...) nikada nije bilo lakše voditi posao nego sada.

Na raspolaganju je nekoliko verzija interfejsa programa za sve vrste korisnika: od POS izgleda programa, pa sve do zahtjevnijih korisničkih interfejsa sa velikim mogućnostima unošenja podataka i njihove analize.

PREDNOSTI

U programu su automatski popunjene slijedeći zakonski obrasci:

Automatsko popunjavanje Knjige prihoda i rashoda (obrazac KPR 1041)

Automatsko popunjavanje Knjige prometa (obrazac KP 1042).

Evidencija potraživanja i obveza (obrazac EPO 1044).                                                

Po osnovnom načelu za vođenje obrtnika-načelo blagajne, svi izvještaji se automatski kreiraju na osnovu ostvarenog prometa.

S obzirom na potrebe praktičnosti, za obrtnike se vode i kreiraju također i svi izvještaji za poslovanje koje koriste firme (robno materijalno knjigovodstvo, financije, PDV...).Tu su i automatska Trgovačka knjiga na malo, autmatski obračun PDVa, automatske kartice dužnika i dobavljača i svi izvještaji koji vam mogu zatrebati.

Imate obrt i imate probleme sa nošenjem papira knjigovodji? Završite sada sve samostalno, ili bez nosanja papira. Ključne informacije o stanju vaše firme SADA I OVDJE. Za brzo i jednostavno poslovanje obrtnika.

 

INFOS EXPRESS-SVE SADA I OVDJE.

Preuzmite besplatnu punu verziju verziju programa na probu.

Ukoliko budete imali nedoumica oko instalacije programa, pozovite naše kolege u HELP DESKU (030/874-351).

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946