ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

siljo

FISKUS je uspješno instalirao i pustio u rad prvi web shop u Bosni i Hercegovini za autootpade. Trgovačka radnja AUTO OTPAD Šiljo, prva je koja je odlučila uhvatiti korak sa modernim trendom poslovanja i sve svoje artikle automatski objaviti na internetu.

Najveći problem koji se dešava kod firmi koje imaju velike količine artikala, jeste brzina, odnosno sporost unošenja podataka i brzina izmjene tih unešenih podataka, onog trenutka kada se ti artikli prodaju. FISKUS je izbacio verziju programa koja automatski povezuje web stranicu firme korisnika i sve artikle koje ta firma ima (lager). Na taj način autootpadi su postali prodavnice rabljenih dijelova, gdje se može vidjeti svaki dio koji ta prodavnica ima, bez potrebe da se mora prozivati taj otpad, a kamoli ići na lice mjesta da vidimo postoji li taj dio ili ne.

Web stranica kao što ima AUTO OTPAD ŠILJO, omogućuje svojim kupcima svježe informacije o svim proizvodima koje ona ima. Na taj način kupac može odmah znati naći traženi artikl i odmah ga za sebe naručiti. Bez potrebe pozivanja. Samo par klikova.

Web stranice su postale istinske prodavnice gdje se može ne samo pregladi asortiman proizvoda koji neka firma ima, već se može i roba naručivati iz topline kuće.

Želimo odvažnom timu AUTO OTPADA ŠILJO PUNO USPJEHA U BUDUĆEM RADU, pogotovo preko interneta.

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946