TOUCH SCREEN POS

INFOSPOS5

TOUCH SCREEN POS, proizvod koji predstavlja novi pravac razvoja INFOS EXPRESSA.

Ono što TOUCH SCREEN POS razlikuje u odnosu na druga rješenja na tržištu, jeste što on nije program sam za sebe. On je u stvari verzija cjelokupnog INFOS EXPRESS programa, ali prilagođen potrebama maloprodaje. Radi se o verziji INFOS EXPRESS programa koji radi na opciji unosa i korištenja podataka preko TOUCH SCREEN monitora.

Osnovne karakteristike programa su:

Pojednostavljeno korištenje programa. Za svaki artikl postoji slika-fotografija za koju se veže. Klikom prsta (a može i miša) na tu fotografiju odmah se vrši odabir i prodaja tog artikla i sa desne strane se ovaj artikl sprema za printanje računa. Ukoliko ponovno pritisnemo na sliku artikla, sa desne strane se količina mijenja u 2. i tako dalje. Ukoliko smo otkucali previše komada tog artikla, sa desne strane kliknemo (prstom ili mišom) na taj artikl, pri čemu nam se odmah iznos smanji za 1 komad, i tako dalje.

Jednostavan početak rada na programu-dovoljno je da se predje preko baze artikala koja dolazi sa instalacijom programa (izaberu se artikli koje ćemo koristiti) i da se odmah može početi raditi na kucanju ostvarenog prometa u programu.

Mogućnost prilagođavanja potrebama i ukusu klijenta. Program omogućava mijenjanje osnovnih veličina slova i brojeva na ekranu korisnika i na taj način odgovara potrebama i ukusu klijenta koji ga koristi.

 

POGLEDAJTE TRAILER PROGRAMA 

touchscreen2 

PREDNOSTI

Prednosti ovog programa su:

Jednostavno korištenje. Program se uobičajeno koristi dodirom prstiju po ekranu (zbog čega se ova grupa programa i naziva TOUCH SCREEN). Istraživanja su pokazala da bez obzira na brzinu koju korisnici mogu imati u korištenju miša, rad na programu kroz dodirivanje ekrana osjetljivog na dodir omogućava puno brže  ugodnije korištenje programa!

Stabilnost programa. Program je testiran za rad na bazi od >10.000 artikala i urađenih >50.000 računa, pri čemu je pokazao neznatno manju brzinu u odnosu na programa sa jednim artiklom i 1 urađenim računom.

Nezahtjevnost po pitanju hardvera. Program je testiran na tehnološki davno prevaziđenim procesorima o pokazao korektnu stabilnost. Preporučuje se korištenje CORE2DUO ili mlađih procesora i minimalno 2GB radne memorije.

Mrežni rad (klijent-server aplikacija, multiuser aplikacija-knjigovodstvene agencije, vanjski odobreni ulazi u sistem)

Podržanost operativnih sistema:Win9x/Me/2000/XP/Vista/Windows7/Windows10

 

 

Uradi Više Nego Si Obećao

Koliko često vam se desilo da se vaš pro

Više »
Zašto Vas Novi Klijenti Izbjegavaju?!

Zašto vas klijenti izbjegavaju? Ili po

Više »
ŠILJO PRVI AUTO WEB SHOP U BIH

FISKUS je uspješno instalirao i pustio

Više »

  

FOOTERSEPARATOR

  

  

prijavabtn

  


FISKUS d.o.o. - Kiseljak 71250, Draževići 110 - 030 874-351 - info@fiskus.ba
Davor Bilić - 066 114 514 - Dražen Puškar - 066 988 946