Prijava kvara

Poslovni klub

Poslovni klub je FISKUSOV projekt kojim na jednom mjestu omogućujemo dobivanje pomoći i savjeta oko pokretanja biznisa.

Pokretanje biznisa 

Imate razmišljanje kako osnovati firmu, hoćete li osnovati obrt ili d.o.o., koja vam sve dokumentacija treba? Možemo vam pomoći. Već 20 godina pomažemo ljudima da počnu sa svojim poslom.

Kako ide cijeli proces:

Prvo nas kontaktirate gdje na video ili fizičkom sastanku vidimo koji su vaši poslovni planovi. Na osnovu planova, predložimo nekoliko najboljih rješenja.

Nakon toga vam pomažemo u savjetovanju oko prikupljanja potrebne dokumentacije, i pokretanja procesa registracije. Za slučaj da nemate volje ili vremena hodati po kancelarijama sudova ili državnih organa, možemo se dogovoriti da mi za vas cijeli posao uradimo.

Softver za rad u firmi

Nakon što završimo registraciju, možemo vam preporučiti najbolji softver za vaše potrebe. Imamo znanje i kontakt sa više od 10 programa, te ćemo za klijenta naći najbolje rješenje koje mu treba.

Također, klijent može na jednom mjestu završiti i fiskalizaciju fiskalnog uređaja sa nama.

Knjigovodstvo

I na kraju kroz poslovni klub djeluje desetak mladih knjigovodstvenih agencija, koje vam mogu voditi knjige na najmoderniji način. Omogućujemo za klijenta savjetovanje koja bi mu agencija bila najadekvatnija za vođenje knjigovodstva.

Zainteresirani ste? Zakažite sastanak.

Prijava kvara